10/21/2012



Kolea sää ja tihkusade esti tänään meidän kuvausretken kaupungille. Samoin eilen lähdin pyöräilemään jo tutuksi käyneitä lenkkipolkuja aikomuksena kuvailla. Kamera oli kuitenkin toista mieltä, "akku lopussa" ja sammui. Eikä varapattereita mukana!
Haaveissa on ollut jo pitkän aikaa valokuvauskurssi ja uusi kamera. Jos joku olisi kiinnostunut parivuottavanhasta peruskamerasta (pattereilla toimiva), ota ihmeessä yhteyttä.
Nikon Coolpix L100, tietoja täältä. Hinta saadaan varmasti hiottua sopivaksi.

Eikä siinä, että pitäisi ostaa uusi kamera. Pitäisi ostaa myös uusi kännykkä. Kosketusnäyttö sellainen. Ja tiedätte miten olen tekniikan ihmelapsi.

Omistan tällähetkellä aivan peruskännykän enkä välillä ymmärrä senkään sieluntilaa. Kauhulla odotan sitä päivää kun tulen kotiin uuden kanssa.
Fakta on vain se, että täällä tarvitsee reittiopasta julkisilla liikkumiseen ja minä eritoten tarvitsen navigaattoria. Tai sitä oliko se nyt gps-paikannin vai mikä se oli. ¨
Tähän mennessä olen löytänyt vain tuurilla paikasta a paikkaan b. Mutta kai se tuurikin jossain vaiheessa loppuu! Ja tipahdan tähän reaalimaailmaan. Että se tipahdus olisi vähän pehmeämpi, aion hankkia tämän kosketusnäytöllisen käsimatkapuhelimen joka kertoo missä olen ja mihin olen menossa. Ja miten pääsen kotiin. Ja millä. Ja kuinka paljon siihen menee aikaa.

Sitten pidän vain naaman peruslukemilla ja istun ratikassa kuin aina ennenkin (kerran aikaisemmin). Määrätietoisena kuljen enkä suinkaan näytä eksyneeltä. Sehän nyt olisi kamalan noloa, saisi hävetä silmät päästään. Sehän on melkein kuin olisi turistin leima otsassa. Hyvänen tähen, minähän asun täällä ( jo toista kuukautta)!

Ja jatkan matkustamista ilmeettömänä ikkunasta ulos katsoen (niinkuin kaikki muutkin).
No, pikkusen ehkä saatan vilkuilla kanssamatkustajia tai näyttöä missä olen menossa ja onkohan minun pysäkki, pitääkö täällä painaa tuosta napista, miksei ovet aukea, aijaa ollaan liikennevaloissa...............Pitikö sitä lippua näyttää jollekin.....




Tässä hieno kamerani joka on kaupan. Mukana laadukas kameralaukku + piuhat yms. 



Lenkkimaisemat merelle ( juuri ennenkuin akku loppui).




Tässä pieniä yksityiskohtia kodistani.


Kyltti kuulemma herättää vastarintaa :p "Tekisi mieli kaivaa tupakat esiin". 

Emalipannu kirpparilta ja tarjotin Ikea. 



Yhdistelmä harmaa + keltainen - toimii! Tikkaat  Äitini kotipaikalta.

Säilytysjärjestelmä ;) (Hankala saada kuvaa pienessä tilassa)



Kirpputorilla mummu möi 5€/4kpl. Alkaa järkeily. Nämä on kyllä tosi käytännöllisiä, saa kaiken pienen sälän laitettua näihin. Onhan mulla se sälälaatikkokin. Mutta ei sinne voi kaikkea laittaa. Niin mielettömän hienotkin ovat. Lähteekö 4,5€? Ja niin tavara vaihtoi omistajaa. Kotona mietin, mitä ihmettä näillä oikein teen? Eihän näihin mahdu juuri mitään kun suuaukko on niin pieni! Mutta onhan ne ainakin hienot.
 Siivouspäivänä näiden käytännöllisyys (ja hienouskin) kyllä tuppaa unohtumaan.

Tässä seuraavat hairahdukset. Oli niin halvalla ja se mummu Kaarinassa oli niin söpö! (Näille on kyllä oikeasta käyttöä)

Merimaisema siintää pölyisten ikkunoiden ja rakennustellinkien takaa.

Kirjahylly. Ja käytännölliset purnukat. Joissa ei vielä ole mitään, mutta  kyllä varmaan kohta on!



Kirjaimet luultavasti saamassa uutta väriä pintaansa.


 Tällaisin terveisin tänään,

Anniina

2 kommenttia:

  1. Siis että oikeen merinäkymät siellä uudessa kodissasi! En yhtään kateellinen oo.:D Ois se vaan mukavempi merta katella kuin ihmisiä ikkunasta salaa ja toisia betonipunkkereita.

    VastaaPoista
  2. Merinäkymät on täällä kyllä mahtavat. Ei valittamista. Ja lenkkipolut näkymillä myös. On toista mihin Jkl:ssä tottui :)
    Kieltämättä kuitenki se ikkunoista tirkisteleminenki oli välillä kivaa!
    Meri ei ole koskaan samanlainen, muuttuu koko ajan. Se siinä varmasti eniten kiehtoo. Ja sen mahtavuus. Myrsky on aika vaikuttava kokemus täällä.
    Tuntee itsensä pieneksi! Muutenkin kuin fyysisesti ;)

    VastaaPoista