10/18/2012

Miksi lähdin pitämään blogia?
Sisustaminen ja estetiikka on aina ollut lähellä. Saan todella toteuttaa itseäni kun mietin uusia sisustusratkaisuja tai havainnoin ympäristöä samalla miettien, mitä tuosta tekisin. Välillä pelkkä järjestyksen vaihtaminen riittää.
Kirpputorien suurkuluttajana olen pikkuhiljaa siirtynyt roskalavojen ja rakennusjätekasojen aarreaitoille. 
Elämäntilanteeni ei kuitenkaan tällähetkellä salli toteuttaa itseäni niin paljon kuin mitä haluaisin. Neliöt ovat rajalliset. Mutta ideoiden ja asioiden jakaminen suuremmalle joukolle on aina ollut haaveeni, joten siksi olen tämän blogin perustanut. 

Kaikki pääsevät mukaan! Eikä maksa mitään. Toivon sinun pakkaavan reppuun ennakkoluulottoman, positiivisen sekä uteliaan asenteen.
Tule keskustelemaan ja kommentoimaan ajan ilmiöistä, arjen pienistä onnenhipuista, kierrätyksestä ja ekologisesta tavasta elää elämää, tavaroiden tuunauksesta, sisustamisesta, designista. Nautitaan elämästä. Syksystä. Lähimmäisistä. Ystävistä. Tuetaan positiivisen ajattelun maailmaa. 

Huumorini on ajoittain ironissävytteistä, joten yritä pysyä matkassa!

En ole häävi kirjoittaja, enkä liiemmin valokuvaaja, mutta jokatapauksessa annan kuvien puhua puolestaan. Luvassa siis pian kuvamatskua uusimmasta aluevaltauksestani! Pysy linjoilla. 

Ps. otsikon alla oleva mielettömän hieno saapaskuva löydetty täältä.


TERVETULOA.

-Anniina

4 kommenttia:

  1. Siistiä Anniina ku perustit blogin! Vähän jotain pientä kurkkausta saa tätä kautta sun elämään siellä pääkaupungissamme. :)

    Terkuin Elisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistäkäähän muutkin niin saan välillä kurkata Jyväskylän elämään ;) Ja tervetuloa käymään!

      Poista
  2. Aivan mahtava blogi! Hienoa lukea näitä sun juttujas :D kertoo niin susta itestäs :D on tosi persoonallisia! Mahtia :P

    VastaaPoista